Detailing Auto Bucuresti

Serviciile sunt disponibile ocazional sau pe baza de abonament de intretinere periodica si sunt grupate pe urmatoarele categorii:

  • Detailing auto exterior
  • Detailing suprafete interioare auto.
  • Detailing compartiment motor.

Detailing Auto Bucuresti

Chiar daca, de cele mai multe ori, de indreptam atentia spre caroseria auto sau elementele de caroserie auto, interiorul unui autovehicul este la fel de important.

Actiunile nocive de mediu, factorii climatici din ce in ce mai agresivi, au un impact direct asupra duratei de viata a oricarei masini dar , totodata, si asupra noastra ca pasageri.

  • Curatare in profunzime dar si aplicare produse pentru protectie pe termen mediu si lung al suprafetelor;
  • Eliminare mirosuri neplacute, bacterii, pete – Detaliile Fac Diferenta!

Cu totii de dorim un habitaclu aerisit, lipsit de bacterii sau particule de praf si astfel se impune sa alocam resursele necesare pentru asemenea servicii.

  • Investim permanent in echipamente si aparatura de ultima generatie, acreditata pentru industria si serviciile tip detailing auto profesional;
  • Produse premium certificate si recunoscute la nivel international pentru rezultatele furnizate;
  • Comunicare permanenta in ceea ce priveste oferirea unor sfaturi si recomandari practice pentru protejarea respectivelor suprafete.

Servicii cosmetica auto profesionala, produse, echipamente si accesorii premium, persoane fizice, flote si parcuri auto.

Car Wash Vitan - Spalatorie auto clasica, personal calificat si cu experienta in domeniu, pachete dedicate de intretinere si spalare auto-moto.

Servicii spalatorie auto-moto tip Self Wash, spatii generoase, produse certificate fara fosfati, programe multiple de spalare.

Piese auto originale si aftermarket, comenzi in magazinul nostru fizic dar si online, consultanta tehnica si livrare repere din stocul propriu.

Detailing auto profesional, echipe dedicate de servicii auto-moto, ocazional sau pe baza de abonament, cere o oferta personalizata!

Service roti auto-moto, spatii generoase dedicate pentru depozitare anvelope si jante auto, programeaza o vizita la sediul nostru.

Ai nevoie de mai multe informatii privind serviciile noastre?