Detailing Auto

detailing auto mihai bravu bucuresti
detailing auto vitan sector 3
detailing auto bucuresti
servicii detailing auto sector 3

DETAILING AUTO PROFESIONAL

Serviciile tip detailing auto sunt cele care pot prelungi durata de viata a autovehiculului dumneavoastra iar, din acest punct de vedere, parerea specialistilor din industria auto este ca nu trebuie sa neglijam actiunile de intretinere periodica a suprafetelor interioare si exterioare.

Chiar daca, de cele mai multe ori, de indreptam atentia spre caroseria auto sau elementele de caroserie auto, interiorul unui autovehicul este la fel de important.

Actiunile nocive de mediu, factorii climatici din ce in ce mai agresivi, au un impact direct asupra duratei de viata a oricarei masini dar , totodata, si asupra noastra ca pasageri. Cu totii de dorim un habitaclu aerisit, lipsit de bacterii sau particule de praf si astfel se impune sa alocam resursele necesare pentru asemenea servicii.

Cand facem referire la resurse nu ne gandim in mod direct la cele financiare ci mai degraba la perioada de timp in care ne putem debarasa de propria masina tocmai pentru ca aceasta sa fie curatata in profunzime sau sa-i alocam un asemenea serviciu.

Servicii incluse

Curatare suprafete in profunzime

Curatare detaliata a suprafetelor din material textil, piele, vinyl, cu solutii si produse certificate in industria auto, inclusiv cu balsamuri speciale omologate pentru fiecare suprafata in parte.

Protectia de durata a suprafetelor

Dupa finalizarea actiunilor incluse in categoria serviciului detailing auto se vor aplica anumite solutii protectoare dedicate atat suprafetelor exterioare cat si interioare.

Pachete si oferte speciale

Descopera promotiile saptamanale!

Va invitam sa va bucurati de promotiile periodice, chiar si zilnice aferente serviciilor de detailing auto, inclusiv cele aferente produselor si accesoriilor comercializate de AutoZone Vitan in magazinul fizic de piese auto sau in cel online.

Categorii servicii

Serviciile sunt disponibile ocazional sau pe baza de abonament de intretinere periodica si sunt grupate pe urmatoarele categorii:

  • Detailing auto exterior
  • Detailing suprafete interioare auto.
  • Detailing compartiment motor.

Ai nevoie de mai multe informatii privind serviciile noastre?