Pregatirea masinii pentru iarna

noiembrie 15 2023
Pregatirea masinii pentru iarna

Sfaturi pregatire masina pentru iarna

Cum va pregatiti masina pentru iarna?

Pregatirea masinii pentru iarna se recomanda a fi efectuata ca o masura atat de preventie cat si de siguranta auto, atat pentru dumneavoastra si cei dragi cat si pentru toti participantii la trafic.

  • Ce aveti de facut dumneavoastra ?

Nimic mai simplu, DOAR  apelati direct 0758.100.010 ! Economisiti astfel TIMP si BANI !

In functie de ceea ce alegeti pentru masina dumneavoastra, puteti ramane sa va bucurati de o cafea sau o ciocolata calda in spatiul dedicat clientilor sau ne puteti lasa masina, urmand sa reveniti dupa finalizarea tuturor verificarilor si proceselor de pregatire ale acesteia pentru sezonul rece.

Ce poate face echipa AutoZone Vitan pentru masina dumneavoastra?

  1. Va punem la dispozitie o gama larga de anvelope noi multimarca, compatibile cu masina dumneavoastra.

  2. Asiguram montajul anvelopelor iar in situatia in care achizitia se face prin intermediul nostru, aveti o reducere de 50 lei din valoarea serviciilor de montaj.pregatire auto de iarna

  3. Verificam nivelul lichidului de parbriz si va punem la dispozitie solutii potrivite pentru sezonul rece – serviciul de verificare/completare gratuit in cazul achizitie solutiei de la AutoZone Vitan.

  4. Verificam nivelul de antigel si il completam cu antigel recomandat de producatorul masinii dumneavoastra – serviciul de verificare/completare gratuit in cazul achizitie antigelului de la AutoZone Vitan.

  5. Verificam gradul de uzura al stergatoarelor si montam stergatoare noi, in situatia in care cele existente nu mai indeplinesc conditiile tehnice pentru folosirea pe timp de iarna. Montarea stergatoarelor este gratuita!

  6. Pentru protejarea caroseriei in sezonul rece recomandam decontaminarea cu argila pentru eliminarea microparticulelor si prevenirea instalarii ruginii, polish de luciu precum si tratamentul cu ceara solida, aplicata cu masina rotativa, pentru o eficienta sporita si durata de protectie mai mare.

Aplicata corect, de personal specializat, cu experienta in domeniu detailing auto profesional, ceara face ca suprafata masinii sa respinga apa si implicit, contaminantii.

Pe langa rolul de protectie, ceara umple o parte din micro-zgarieturile de pe suprafata lacului, oferind astfel un luciu suplimentar.

Pret serviciu decontaminare cu argila + polish + ceara solida : de la 1000 lei / masina. 

  1. Pentru o vizibilitate optima in timpul mersului, in special in perioada toamna/iarna, recomandam tratamentul hidrofob al parbrizului. Aplicat corespunzator, acest tratament va avea o durabilitate intre 1 si 2 ani, asigurand o vizibilitate optima pe vreme ploioasa dar si protectie impotriva depunerilor de contaminanti precum si o curatare mai usoara a suprafetelor de sticla.

Pret tratament hidrofob – 150 lei / parbriz; 100 lei / alte elemente de sticla.

  1. Pregatirea Masinii pentru Iarna – Avand in vedere substantele corozive utilizate la dezapezire, recomandam tratamentul de prevenire a depunerilor de rugina pe suprafetele cu expunere ridicata, cum ar fi discurile de frana, placutele, jantele, etc.pregatire de iarna a masinii

Dupa aplicare, acest tratament formeaza o pelicula rezistenta la intemperii care nu se usuca si nu este inlaturata de ploaie, protejand astfel in sezonul rece suprafetele expuse.

Practic, acest tratament indeparteaza rugina veche si previne rugina noua. Pret de la 100 lei / masina.

  1. In incinta AutoZone Vitan executam servicii profesionale de spalatorie auto. In acest sens, pentru ca satisfactia clientului dar si a noastra sa fie maxima, dupa procesul de inlocuire anvelope, antigel, lichid parbriz, tratament antirugina, etc, masina poate fi spalata, interior/exterior, inclusiv zona compartimentului motor.

Oferta AutoZone Vitan

La alegerea unui pachet care sa includa 5 din cele 9 puncte de mai sus, beneficiati gratuit de un tratament cu ozon, pentru eliminarea mirosurilor, bacteriilor, fungilor, etc, din habitaclu, confortul din habitaclu fiind esential, dupa parerea noastra, raportat la numarul de ore petrecut la volan.

Nu uitati!

Detaliile fac diferenta iar noi va asteptam cu drag !

Trimite mesaj/comentariu